Stellebord - Fast og hev/senk modeller

Stellebord med elektrisk hev/senk, eller fast, til bruk i barnehager, offentlig WC, sykehus eller private hjem. Mulighetene er mange. - Utenom vårt sortiment som er vist, kan vi tilpasse og tilrettelegge for spesialløsninger ved forespørsel.

 

Se Stellebord 327, fast høyde.

Stellebord 327 - fast høyde

Serie med faste stellebord, passer små og store avdelinger og har stor oppbevaringskapasitet og kan fint kombineres med våre elektriske løsninger. Stelleplaten er utviklet i formstøpt plast med sidegrinder 3 sider og en 30 mm tykk stellemadrass følger som standard. Bordet leveres med stillbare føtter slik at bordet alltid skal stå stødig og stabilt.
Gå videre for å se modellene.

Se Stellebord 327, fast høyde.
Se Stellebord 328, fast høyde.

Stellebord 328 - fast høyde

Serie med faste stellebord, passer små og store avdelinger og har stor oppbevaringskapasitet. Stellebordet er utrustet med sidegrinder og en 30 mm tykk stellemadrass. Sidegrindene leveres i mykt lakkert bjørk med avrundede kanter. Bordet leveres med stillbare føtter slik at bordet alltid skal stå stødig og stabilt.
Gå videre for å se modellene.

Se Stellebord 328, fast høyde.
Se Stellebord 329, manuell hev og senk.

Stellebord 329 - manuell hev/senk

Gasshydraulisk høydejustering.

Et manuelt hev/senkbart stellebord. Med et enkelt håndgrep kan høyden endres stigløst. Bordet finnes med/uten høyreplassert servant del. For best mulig benyttelse lønner det seg å kjøpe til stige og kurver, se tilbehør. Stellebordets overflate er laget i formstøpt plast uten skjøter og er enkelt å holde rent. Madrassen er 3 cm tykk og har et avtagbart trekk for vask. Et godt alternativ der elektrisitet ikke er ønskelig.
Gå videre for å se modellene.

Se Stellebord 329, manuell hev og senk.
Se Stellebord 332, hev/senk med servant.

Stellebord 332 - hev/senk med servant

En bestselger til Barnehager.

Et motordrevent hev og senkbart stellebord der hele stellebordet kan justeres fra 710 mm – 1110 mm over gulv. Høydejusteringen går raskt ( 30 mm i sek. ) og sikkert for å sikre pleieren riktig ergonomisk arbeidshøyde. Bordet leveres med og uten servant del, for høyre eller venstre plassering av vaskeenhet. For å unngå tunge løft for pleieren er det mulig å få montert en innskyvbar stige under stellebordet slik at barnet selv kan klatre opp.
Gå videre for å se modellene.

Se Stellebord 332, hev-senk med servant.
Se Stellebord 333, hev/senk med servant.

Stellebord 333 - hev/senk med servant

Et motordrevent hev og senkbart stellebord der hele stellebordet kan justeres fra 710 mm – 1110 mm over gulv. Høydejusteringen går raskt ( 30 mm i sek. ) og sikkert for å sikre riktig ergonomisk arbeidshøyde. Bordet leveres med og uten servant del.
For å unngå tunge løft er det mulig å få montert en innskyvbar stige under stellebordet slik at barnet selv kan klatre opp.
Gå videre for å se modellene.

Se Stellebord 333, hev-senk med servant.
Se Stellebord 334, hev/senk veggmontert.

Stellebord 334 - hev/senk veggmontert

Et vegg hengt stellebord som går ned til gulv slik at større barn kan klatre opp selv. Stellebordet kan justeres opp til behagelig arbeidshøyde max 1100 mm over gulv. Hele stellebordplaten består av en helstøpt formplast plate som er lett å holde ren. Under stelleplaten er det montert en heldekkende klemsikring som stopper bordets vandring ved den minste berøring. Modell med vask leveres med kurver i underkant stelleplate som standard utstyr. Stellebordet kan låses for å unngå misbruk med bryter på veggpanel.
Gå videre for å se modellene.

Se Stellebord 334, hev-senk veggmontert.
Se Stellebord 336, fast eller hev/senk.

Stellebord 336 - fast, vegghengt modell

En bestselger til offentlige toalett og stellerom.

Stellebord 336 er et praktisk nedfellbart stellebord som sparer mye plass når det ikke er i bruk. Modellen monteres i fast høyde på veggen. Modellen har praktiske hyller for oppbevaring av bleier med mer samt stellemadrass følger som standard utstyr.Rimelig og enkel å montere. 
Gå videre for å se modellene.

Se Stellebord 336, fast eller hev-senk.
Se Stellebord 340, hev/senk.

Stellebord 340 - hev/senk

Modell 340 er et hev og senkbart stellebord med en stabil konstruksjon som gir en trygg plass å være og å arbeide ved. Stelleplaten består av en vannbestandig laminatplate med en massiv trelist og sidegrinder i aluminium. Stellemadrass leveres med som standard. Som ekstra utstyr kan kurver, frontgrind, polstringer og hjul bestilles.Stellebordet krever ingen montering.
Gå videre for å se de forskjellige modellene.

Se Stellebord 340, hev-senk.
Se Stellebord 341, hev/senk til gulvet.

Stellebord 341 - hev/senk til gulvet

Stellebord 341 er et frittstående oppfellbart stellebord som går ned til gulv for enklere forflyttning. Høyden på stelleplaten kan så heves til den riktige arbeidshøyden (maks. 950 mm. over gulv). Stelleplaten består av vannbestandig laminat med en massiv trelist og sidegrinder i aluminium. Stelleplatens underside er utstyrt med sikkerhetsbrytere som stopper bordets vandring ved minste motstand. Skap kan bestilles som ekstra utstyr.Madrass følger leveransen. Bordet krever ingen montering.
Gå videre for å se de forskjellige modellene.

Se Stellebord 341, hev-senk.
Se Stellebord 342, elektrisk hev/senk.

Stellebord 342 - hev/senk

Modell 342 er et elektrisk hev og senkbart bad – stellebord med en stabil konstruksjon hvilket gir en trygg plass å være og å arbeide ved. Hygienisk topplate av formstøpt plast med stelleplate og kar i ett. Bordet kan leveres med eller uten overløp. Som tilbehør leveres varmelampe, skap etc.
Bordet som standard krever ingen forsterkninger i vegg eller montering.
Gå videre for å se de forskjellige modellene.

Se Stellebord 342, hev-senk.