Kjøkkensystemer

Selvfølgelig hjelper vi deg

Rådgiving og løsningsforslag på ditt prosjekt

Ditt prosjekt er i de beste hender. Alt vi behøver er en enklere skisse over tilgjengelig plass. Sammen finner vi de beste løsningene med hev/senk-systemer til ditt kjøkken/prosjekt. Du får 3D tegninger med beskrivelse som viser vårt forslag til planløsning. Det skal være trygt og enkelt å kjøpe heissystemer i fra oss.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Hev/senk kjøkkensystemer

Med elektriske og manuelle hev/senk systemer på kjøkkenet der både skap og benker kan justeres til ønsket arbeidshøyde, vil arbeidet bli mye lettere og bedre tilrettelagt. Våre heissystemer for kjøkken er utformet slik at de kan monteres i eksisterende innredning eller på alle nye kjøkkenmoduler på markedet.

Vi leverer systemer til private brukere, offentlige bygg, omsorgsboliger, treningskjøkken, skolekjøkken og sykehus. Vi tilbyr vår ekspertise og er behjelpelige med løsning og tegningsforslag, ta kontakt med oss.

Siste nytt

 • Ny manuell benkeheis

  Granbergs nye manuelle benkeheis Manulift 6350

     

  Manulift 6350 er en kostnadseffektiv og fleksibel løsning som passer perfekt der høydejustering av benkeplaten ikke skjer daglig. Høyden justeres ved hjelp av en sveiv som kan brettes unna etter bruk slik at det gir god arbeidssituasjon og plass for alle sittende brukere.

  Les mer om Manulift 6350 og 6380

 • Kjøkkensortiment 2020

   

  Les mer …
 • Ny kjøkkenøy

  Granbergs nye kjøkkenøy Centerlift med skap og knefri tilgang 

  Centerlift 6490 er en gulvmontert motordrevet kjøkkenøy for integrering av oppvaskkum og koketopp. Kraftfulle motorer og sterk konstruksjon tillater hengende benkeskap. Kles med deksel, fronter og benkeplate. Knefri side gir plass for sittende arbeid. Kompletter gjerne med minibenkeskap på hjul for avfallssortering.

  Les mer om Centerlift 6490